Hotelul DeWitt Place vă oferă apartamente de tip garsonieră şi apartamente cu o cameră, mobilate şi decorate cu gust, care sunt o alternativă mai accesibilă la hotelurile de tip boutique din zonă şi la apartamentele scumpe oferite companiilor. Personalul nostru, atent şi amabil, vă va oferi servicii personalizate.

Hotelul DeWitt Place vă oferă cazare pe termen scurt în centrul oraşului Chicago, înspre zona de nord – un spaţiu de linişte şi izolare, convenabil amplasat lângă artera comercială Magnificent Mile, cu toate magazinele sale faimoase şi atracţiile uluitoare pentru vizitatori. Sunteţi la doar câteva străzi distanţă de unele dintre cele mai bune restaurante şi cluburi de noapte din Statele Unite. În nicio altă zonă nu veţi mai găsi confortul, liniştea şi accesul rapid la atât de multe atracţii pe care le oferă oraşul. Hotelul DeWitt este amplasat la numai două străzi distanţă de Centrul Medical Northwestern.

Amplasat la o stradă distanţă de Lacul Michigan, în cartierul select Gold Coast/ Streeterville, hotelul DeWitt Place se află la doar câteva minute de cartierul de comercial Chicago Loop, la câţiva paşi de magazine de excepţie, restaurante, cluburi, atracţii culturale şi monumente istorice, la câteva străzi distanţă de parcurile din imediata vecinătate şi la numai o stradă distanţă de malul lacului, de plaje şi de aleile pe care puteţi alerga sau merge cu bicicleta.

Numai la DeWitt Place vă puteţi bucura de confortul apropierii de cele mai selecte atracţii din Chicago şi de intimitatea care vă va determina să ne consideraţi "casa departe de casă".

Vă oferim condiţii flexibile, pentru sejururi pe termen scurt sau lung. Pentru disponibilitate, mergeţi la pagina Rezervări.

Printre facilităţile oferite, menţionăm bucătăria complet echipată şi utilată, cu loc de luat masa, prosoape de baie şi lenjerie, paturi matrimoniale şi canapele suplimentare extensibile, acces wireless la internet de bandă largă, televiziune HDTV prin satelit, linie telefonică privată de la care puteţi iniţia gratuit apeluri locale, o sală de fitness complet echipată, cu cabină de duş cu aburi, saună şi toate utilităţile incluse - astfel, cei care sunt oaspeţii hotelului DeWitt Place se bucură de tot confortul şi facilităţile de acasă.

Locaţia convenabilă, condiţiile flexibile, preţurile accesibile şi toate facilităţile incluse fac din hotelul DeWitt Place locul ideal pentru un sejur de câteva zile pentru oamenii de afaceri, turişti, profesioniştii care îşi schimbă locul de muncă, cei care îşi cumpără o casă şi au nevoie de un loc unde să stea, artişti, cercetători sau profesori care ne vizitează oraşul, medici rezidenţi, stagiari, studenţi şi mulţi alţii.

ACASĂ

 

 

CP Logo

 

  CCTB Logo

 

© 2011 DeWitt Place