Hotelul DeWitt Place este situat într-o locaţie ideală, în împrejurimile Gold Coast/ Streeterville, la nord de cartierul de comercial Chicago Loop, între Michigan Avenue şi Lacul Michigan. Printre atracţiile din zonă se numără Navy Pier, Centrul John Hancock Center, Universitatea şi Spitalul Northwestern, Oak Street Beach, grădina zoologică Lincoln Park şi magazinele exclusiviste de-a lungul arterei comerciale supranumită Magnificent Mile.

 

Faceţi clic pe o imagine pentru a mări

 

Amplasat pe malul pitoresc al lacului, hotelul DeWitt Place oferă oaspeţilor săi o atmosferă liniştită, plină de verdeaţă, dar şi confortul şi emoţia de a fi la doar câţiva paşi distanţă de Magnificent Line, cartierul comercial Loop, Millennium Park şi cele mai populare locaţii din oraş pentru cei care iubesc cumpărăturile, ieşirile la restaurant, cluburile de noapte, atracţiile culturale şi turistice.

MAGAZINE

Hancock Plza MichAve Macys MichAve

Chicago este una dintre cele mai cunoscute destinaţii din lume pentru cumpărături, iar hotelul DeWitt Place le oferă oaspeţilor săi posibilitatea de a fi la câţiva paşi de cele mai faimoase magazine din oraş. Turiştii pot face cumpărături în sutele de magazine amplasate de-a lungul legendarei porţiuni din Michigan Avenue, cunoscută şi sub numele de Magnificent Mile; de asemenea, pot merge la Water Tower Place, un centru comercial cu un atrium uluitor de opt etaje şi peste 100 de magazine, sau pot vizita Oak Street, unde se află buticuri faimoase în toată lumea, galerii de artă şi magazine ale unor celebri designeri de modă.

RESTAURANTE

Dining1 MrsParks PJs Rosebud

Când vine vorba de restaurante, oaspeţii hotelului DeWitt Place pot alege dintr-o multitudine de opţiuni. În apropiere se află numeroase restaurante de cea mai bună calitate şi unele dintre restaurantele faimoase la nivel mondial, inclusiv multe dintre popularele restaurante din Chicago cu meniu preponderent din carne, numite "steakhouse". Pizza din Chicago este favorita turiştilor care vin în oraş; în apropiere sunt câteva pizzerii care vă vor încânta şi delecta papilele gustative.

VIAŢA DE NOAPTE

Cadillac Jillys Oriental Colonial

Viaţa de noapte din Chicago oferă alternative pentru fiecare – discoteci, săli de jocuri, baruri, cluburi de comedie, concerte, spectacole de teatru şi concerte. Împrejurimile Gold Coast găzduiesc districtul de divertisment de pe străzile Rush şi Division, unde se află cele mai populare cluburi de noapte şi baruri. Pentru iubitorii de muzică ce doresc să se delecteze în Chicago, există o multitudine de cluburi cu muzică jazz sau blues. Oraşul se mândreşte şi cu Orchestra Simfonică din Chicago şi Opera Lirică din Chicago. Spectacolele de pe scena Broadway din Chicago, The Steppenwolf, Schubert şi Goodman sunt alegerea ideală pentru cei care iubesc teatrul.

ATRACŢII CULTURALE

MusS&I Adler Art Inst Shedd

Zona de muzee (Museum Campus) din Chicago se află în partea de sud faţă de hotelul DeWitt Place, de-a lungul malului lacului. A fost inaugurată în iunie 1998, propunându-şi să fie unul dintre cele mai inovatoare şi încărcate de cultură locuri din ţară, şi reuneşte trei dintre instituţiile culturale ale oraşului: Planetariul Adler, Muzeul Field şi Acvariul John G. Shedd. Alte puncte de atracţie reprezentative pentru cultură sunt: Institutul de Artă din Chicago, Muzeul de Ştiinţă şi Industrie şi Muzeul de Artă Contemporană.

ATRACŢII TURISTICE

NavyPier McCormack FerrisWheel MilPark

Fiind unul dintre cele mai mari oraşe ale lumii, Chicago are multe atracţii turistice şi monumente magnifice. Navy Pier, destinaţia turistică a oraşului, se află la câteva străzi distanţă, întinzându-se pe mai mult de 200.000 metri pătraţi de parcuri, alei de promenadă, grădini, magazine, restaurante şi atracţii turistice. Se află la mică distanţă de hotelul DeWitt Place. Millennium Park, cea mai spectaculoasă locaţie din Chicago, găzduieşte lucrările arhitecţilor, artiştilor şi designerilor de renume mondial. Aflat la doar o stradă distanţă de hotelul DeWitt Place, observatorul de la etajul 94 al Centrului John Hancock vă oferă o privelişte extraordinară şi de neuitat a oraşului. În zilele senine, vizitatorii pot vedea 80 de km în orice direcţie, până în statele Wisconsin, Indiana şi Michigan. Plaja Oak Street, o populară oază pe timpul verii, este la doar câteva minute de mers de hotelul DeWitt Place şi este locul ideal pentru a înota, pentru a sta la soare, pentru a merge la picnic, pentru a juca volei sau pentru a întâlni personalităţile oraşului Chicago. Iubitorii de sporturi în aer liber au la dispoziţie 45 de km de alei pentru ciclism, atletism, patinaj pe role sau plimbări.

 
ACASĂ
 
© 2011 DeWitt Place