DeWitt Place erbjuder smakfullt inredda, fullt möblerade studio- och 1-sovrumslägenheter som är unika och överkomliga alternativ till områdets butikhotell och till dyrt verkställande boende. Vår vänliga och uppmärksamma personal garanterar dig personlig service.

DeWitt Place är det enda korttidsboendet i downtown/nära norra Chicago området som tillhandahåller det lugn och den avskildhet som man får när man bor i området, och med bekvämligheten av att ha Chicagos Magnificent Mileså nära, med alla sina världsklassbutiker och spännande attraktioner för besökare. Du är bara kvarter från några av de bästa restaurangerna och det bästa nattlivet i USA. Ingen annanstans i området kan du finna den bekvämlighet, lugna avskildhet och lättillgänglighet som staden har att erbjuda. DeWitt ligger även endast två kvarter från Northwestern Medical Center.

Belägen ett kvarter från Lake Michigan i det förmögna GoldCoast/Streeterville området, så ligger DeWitt Place på bekvämt avstånd endast minuter från downtowns Loop affärsdistrikt och steg från shopping i världsklass, restauranger, nattliv, kultur och sevärdheter, medan det dessutom bara ligger några kvarter från områdets parker och endast ett kvarter från sjökanten, stränderna, jogging och cykelstigar.

Det är bara på DeWitt Place som du kan finna det bekväma avståndet till allt det bästa som Chicago har att erbjuda samt det privatliv som gör att vi känns "som hemma".

Flexibla villkor tillåter korta eller längre vistelser. Se vår Bokningssida för lediga rum.

Med bekvämligheter som inkluderar ett fullt utrustat kök, sänglakan och handdukar/badlakan, queen size storlek på sängar och extra utdragssoffa, trådlöst internet via bredband, satellit HDTV service, privat telefonlinje med gratis lokalsamtal, ett fullt utrustat gym med ångdusch and bastu och alla de bekvämligheter som ingår så kan gäster på DeWitt åtnjuta samma komfort och bekvämligheter som de har hemma.

Med sitt bra läge, flexibla villkor, överkomliga priser och bekvämligheter, så är DeWitt Place en idealisk lösning på tillfälligt boende för affärsresenärer, besökare, karriärflyttningar, hemköpare som befinner sig mitt i flyttprocessen, besökande konstnärer, forskare, professorer, invånare, praktikanter, studenter och många fler.

HEM

 

 

CP Logo

 

  CCTB Logo

 

© 2011 DeWitt Place