DeWitt Place är perfekt beläget i det förmögna Gold Coast/Streeterville området, alldeles norr om Loop affärsdistriktet mellan Michigan Avenue och Lake Michigan. Välkända platser i området är Navy Pier, John Hancock Center, Northwestern Universitetet och sjukhus, Oak Street Beach, Lincoln Park Zoo och de fashionabla butiker som ligger längs the Magnificent Mile.

 

Klicka på en Bild Nedan för att Förstora

 

Med läge mot den natursköna sjökanten så får gäster på DeWitt Place en rofylld känsla av den lugna, trädkantade atmosfären i området, och bekvämligheten och spänningen med att befinna sig endast några steg från The Magnificent Mile, The Loop, Millenium Park och stadens mest populära shopping, restauranger och möjligheter till kultur och sevärdheter.

SHOPPING

Hancock Plza MichAve Macys MichAve

Chicago har etablerat sig som en av världens främsta destinatior när det gäller shopping, och gäster på DeWitt Place hamnar mitt i centret av stadens bästa shopping. Besökare kan strosa bland de hundratals butiker som ligger längs den legendariska sträckan Michigan Avenue som är känd som Magnificent Mile, handla på Water Tower Place, ett köpcentrum med ett fantastisk åtta-våningars atrium och mer än 100 butiker, eller besöka Oak Street, som är världskänt för sina berömda butiker, gallerier och designbutiker.

RESTAURANGER

Dining1 MrsParks PJs Rosebud

När det gäller restauranger så har gäster på DeWitt Place ett brett urval att välja mellan. Där finns flera uppskattade restauranger och en del världsberömda restauranger som ligger mitt i området, inkusive många av Chicagos mest populära stekhus. Chicago-style pizza är en favorit för många besökare i staden och det finns flera närliggande pizzerior som kommer att glädja dina smaklökar.

NATTLIV

Cadillac Jillys Oriental Colonial

Chicagos nattliv erbjuder något för alla - dansklubbar, sportbarer, pubar, komediklubbar, konserter och drama och musikföreställningar. Det är i Gold Coast området som Rush & Division Street Nöjesdistrikt har sitt hem, där det finns många populära nattklubbar och pubar. För musikälskare som är intresserade av att kolla in Chicagos blomstrande musikvärld så finns det en mängd olika jazz och bluesklubbar. Staden kan även skryta med att ha sina världsklass symfonier Chicago Symphony Orchestra och Lyric Opera. Broadway in Chicago, The Steppenwold, Schubert och Goodman teatrarna är ett säkert kort för teaterbesökare.

KULTURATTRAKTIONER

MusS&I Adler Art Inst Shedd

Chicagos Museum Campus är beläget söder om DeWitt Place längs sjökanten. Det öppnades i juni 1998 med målet att bli känt som en av de mest innovativa, kulturella platserna i landet. Campuset knyter samman tre av stadens kulturella institutioner: The Adler Planetarium, the Field Museum och John G. Shedd Akvariet. Andra kulturella ikoner är The Art Institute of Chicago, The Museum of Science and Industry och The Museum of Contemporary Art.

SEVÄRDHETER

NavyPier McCormack FerrisWheel MilPark

Eftersom Chicago är en av världens stora städer så tillhandahåller staden många magnifika destinationer som kan vara intressanta för besökare. Navy Pier, stadens främsta turistattraktion, är belägen endast några kvarter bort och erbjuder mer än 50 hektar av parker, promenadvägar, restauranger och attraktioner. Millenium Park, Chicagos mest spektakulära nya plats, är lätt att ta sig till från DeWitt Place och den erbjuder verk av världskända arkitekter, konstnärer och designers. Endast ett kvarter från DeWitt Place ligger The John Hancock observatorium på 94:e våningen, vilket erbjuder andlöst vackra vyer över staden. De dagar då vädret är klart kan besökare se 80 km i varje riktning, så långt som till Wisconsin, Indiana och Michigan. Oak Street Beach, en populär sommaroas, ligger endast en kort promenad från DeWitt Place och är perfekt för att simma, solbada, ha picknick, spela volleyboll och titta på folk. Utomhusentusiaster kommer att njuta av den 45 km långa sträckan som välkomnar cyklister, joggare, skatare och flanörer.

 
HEM
 
© 2011 DeWitt Place