English Chinese Korean Portuguese Spanish France German Greek Japanese Polish Romanian Russian Swedish Hindi Italian

Rumspriser så låga som $63.00 per natt *

Vi Erbjuder Fullt Möblerade Studiolägenheter med Fullt Inrett Kök

DeWitt Place erbjuder verkställande boende i Chicago och tillfälliga möblerade hyreslägenheter för korttids- mellanlångt och längre tillfälliga boendelösningar. Oavsett om du är ute efter ett korttidsboende eller längre boende, antingen för affärer eller semester, så erbjuder vi en kombination av utomordentlig service och överkomliga priser, något som har gjort oss till en ledare i Chicago när det gäller verkställande boende och fritidsboende, och vi är även ett underbart unikt steg bort från områdets butikhotell.

Vår intima, nyrenoverade och restaurerade 82-enhetsbyggnad från 1924 erbjuder smakfullt inredda, möblerade studio och 1-sovrumslägenheter som är unika och överkomliga alternativ till hotell i området, och som ligger endast några kvarter från Chicagos främsta affärs- och fritids destinationer, medan du samtidigt har ett bekvämt hem under din vistelse. Vår uppmärksamma och vänliga personal finns alltid tillgänglig för att hjälpa till att göra din vistelse hos oss så trevlig som möjligt. På DeWitt får du en ovanlig kombination av konstant bekvämlighet, medan du fortfarande har ditt eget privatliv.

Beläget ett kvarter från Lake Michigan och endast stenkast från den berömda Michigan Mile i Chicagos förmögna Gold Coast (Guldkust) område, så ligger DeWitt bekvämt endast minuter från downtowns Loop affärsdistrikt och ett endast ett stenkast från shopping i världsklass, restauranger, nattliv, kultur och svärdheter.

Våra flexibla villkor tillåter korta eller längre vistelser.

Med bekvämligheter som inkluderar ett fullt utrustat kök, sänglakan och handdukar/badlakan , trådlöst internet via bredband, satellit HDTV, privat telefonlinje med gratis lokalsamtal, ett gym med ångdusch och bastu och alla de bekvämligheter som ingår så kan gäster på DeWitt Place åtnjuta samma komfort och bekvämligheter som de har hemma.

Vårt bra läge, flexibla villkor, överkomliga priser och inkluderade bekvämligheter gör DeWitt Place till den ideala lösningen för affärsresenärer, karriärflyttningar, hemköpare som befinner sig mitt i flyttprocessen, besökande konstnärer, forskare, professorer, invånare, praktikanter, studenter, semesterfirare och många fler.

* Baserat på Månadens Beläggning

CP Logo

 

CCTB Logo


2011 DeWitt Place