English Chinese Korean Portuguese Spanish France German Greek Japanese Polish Romanian Russian Swedish Hindi Italian

Preţul este de
numai 63 $ pe noapte *

Apartamente cu o cameră,complet mobilate şi utilate,cu bucătărie şi spaţiu de luat masa

DeWitt Place oferă apartamente în Chicago pentru oamenii de afaceri, precum şi apartamente mobilate pentru şederi pe termen scurt, mediu şi lung. Fie că sunteţi în căutarea unei locuinţe pentru termen scurt sau pentru şedere îndelungată, fie că sunteţi om de afaceri, turist sau doar în trecere prin oraşul nostru, noi vă oferim servicii excepţionale la preţuri accesibile, pentru că numai aşa ne-am câştigat faima de cel mai bun hotel din Chicago, fiind o alternativă minunată la hotelurile din zonă.

Hotelul nostru se află într-o clădire istorică din 1924, recent reamenajată şi restaurată, şi cuprinde 82 de apartamente tip garsonieră sau apartamente cu o cameră, decorate şi mobilate cu gust, care sunt o alternativă unică şi economică la hotelurile din zonă. Clădirea se află foarte aproape de zona comercială şi de distracţii a oraşului Chicago şi vă oferă toate condiţiile unui cămin confortabil, pe toată durata sejurului. Personalul nostru este atent, amabil şi este întotdeauna disponibil să facă din sejurul dvs. în hotelul nostru o experienţă minunată şi cât se poate de plăcută. DeWitt Place vă pune la dispoziţie o combinaţie inedită de avantaje şi vă protejează dreptul la intimitate.

Amplasat la o stradă distanţă de Lacul Michigan şi la câţiva paşi de faimoasa zonă comercială Magnificent Mile din împrejurimile exclusiviste ale Coastei de Aur, DeWitt Place este doar la câteva minute de cartierul de business al oraşului Chicago şi la câţiva paşi de magazine faimoase, restaurante, cluburi, puncte de interes cultural şi monumente.

Vă oferim condiţii flexibile, pentru sejururi pe termen scurt sau lung.

Printre facilităţile oferite, menţionăm bucătăria complet echipată şi utilată, cu loc de luat masa, prosoape de baie şi lenjerie, acces wireless la internet de bandă largă, televiziune HDTV prin satelit, linie telefonică privată de la care puteţi iniţia gratuit apeluri locale, o sală de fitness cu cabină de duş cu aburi, saună şi toate utilităţile incluse - astfel, cei care sunt oaspeţii hotelului DeWitt Place se bucură de tot confortul şi facilităţile de acasă.

Locaţia convenabilă, condiţiile flexibile, preţurile accesibile şi toate facilităţile incluse fac din hotelul DeWitt Place locul ideal pentru un sejur de câteva zile pentru oamenii de afaceri, profesioniştii care îşi schimbă locul de muncă, cei care îşi cumpără o casă şi au nevoie de un loc unde să stea, artişti, cercetători sau profesori care ne vizitează oraşul, medici rezidenţi, stagiari, studenţi, turişti şi mulţi alţii.

* În funcţie de gradul de ocupare lunar

CP Logo

 

CCTB Logo


2011 DeWitt Place